KOMMENDE KONCERTER:

Gerbola Vin – Vesterbrogade 204 – 13/3 2020 klokken 16 AFLYST!

TIDLIGERE KONCERTER:

Start! Festival Frederiksberg – 10/5 2019 – kl. 20.00 på Zen 1
Fredagsbar – Orangutonic + Vino da Tavola – 5/4 2019 – kl. 16 og 18.
Allehelgens Kirken Amager – kulturnat 12/10 2018  klokken 19.00
Cafe Oslo Plads – 15/4 2017 klokken 20
Esrom kroen – Nørrebro 8/12 2016 (akustisk koncert).
Blågårds Apotek – Nørrebro  9/11 2016 klokken 20.45
Drop Inn – Indre by 22/9 klokken 21.00
Blågårds Apotek – Nørrebro 15/6 2016

Efter en lang sommerpause er UDEN ET ORD tilbage. Denne gang med et nyt solo akustisk nummer og en video optaget i en svensk skov. Kan du finde skovtrolden? Læs mere om nummeret under “UDEN ET ORD”.

JUNI:
Så er der banjo til folket. UDEN ET ORD 5 er en soloudgave af det gamle nummer “Vindhejren”, som er blevet spillet mange gange i forskellige udgaver med forskellige folk. En “vindhejre” er et dyr, min datter Nora, da hun var mindre, altid talte enormt meget om – hun mente blandt andet, de havde den i Zoo. I lang tid troede jeg, det var et fabeldyr, hun bare havde fundet på, indtil jeg opdagede, at der faktisk findes en “vinhejre”, og at det nok var den hun havde hørt om. Den lever i Asien, og de har den ikke i zoo…

MAJ:
Fjerde del af “Uden et ord” klar. Denne gang et forholdsvis nyt akustisk nummer med titlen “Hungerfugl” og en video indspillet en regnvåd dag i maj. Se og hør det øverst på denne side og find alle dele af Under Månens instrumentalserie på forsiden.

APRIL:
UNDER MÅNEN fortsætter serien af instrumentalnumre. Vi har flyttet lydstudiet i sikkerhed og fortsætter optagelserne i små men hyggelige omgivelser. Badeværelset i sommerhuset er nu blevet til “Bathroom Studio” – eneste studie med garanteret fuglesang i baggrunden. Tredje del af “Uden et ord” er et cover af den svenske folkevise “Visa från Utanmyra”, bedst kendt i Jan Johansons fantastiske udgave fra 1964. “Uden et ord” har fået sin egen indgang ude på forsiden. Her kan du finde alle videoer i serien, samt en masse andre videoer fra UNDER MÅNENS efterhånden lange historie.

MARTS:
Koncerten 13. marts blev naturligvis aflyst pga. coronasmitten. Under Månen har pakket det kompakte ministudie ned og vil i denne mærkelig tid fortsætte med at udgive numre i vores instrumentalserie “Uden et ord”. De første to videoer i serien kan ses her på siden. Se under “Uden et ord” på forsiden.

FEBRUAR:
I løbet af 2020 vil UNDER MÅNEN udgive en række instrumentalnumre under titlen “UDEN ET ORD”. Det vil være numre fra UNDER MÅNENS bagkatalog, numre vi har spillet gennem tiden og numre der aldrig er kommet længere end skrivebordsskuffen. Flere af numrene går over 15 år tilbage i tiden.

Der er også flere koncerter under vejs, og ved disse vil “UDEN ET ORD” numrene også blive spillet.

Første nummer i serien hedder “Ouverture” kan høres her på siden under “Uden et ord”.

JANUAR:
Så er vi startet på et nyt årti, og der er noget nyt på vej med UNDER MÅNEN. Hold øje her på siden i den kommende tid.

2019:
Tak til alle der kiggede forbi til UNDER MÅNEN to seneste koncerter.

UNDER MÅNEN spillede til Orangutonic-fredagsbar den 5. april hos Vino De Tavola på Vesterbrogade. Koncerten bød på tre nye numre: “Vækker en abe i mig” (en blød bossa skrevet til lejligheden), den countryrockede “Rejsekort” og den halvdystre “Langt fra og tæt på”. Se billeder fra dagen i vores galleri. Samme numre blev spillet til Start! Festival den 10/5. Koncerterne var de først for UNDER MÅNEN som duo og med elektroniske loops på flere af numrene.

UNDER MÅNEN har også fået lavet en ny promotionplakat med udgangspunkt i det nye nummer “Ravnekongen”.

Billedet er tegnet af Louise Hagsten. Du kan finde en række af UNDER MÅNENS plakater gennem tiden under “Billeder” på forsiden.

UNDER MÅNEN er i fuld gang med at opdatere den nye hjemmeside. Indtil den er helt klar kan du finde informationer på den engelske udgave www.marcushagsten.com