Her kan du finde billeder og videoer fra UNDER MÅNEN gennem tiden.


VIDEOER:

KOLD KRIG 2022
”KOLD KRIG” er et nummer, jeg har arbejdet intensivt på i mange måneder, og som jeg har glædet mig helt vild til at præsentere for jer alle. Det er på mange måder det mest ambitiøse og komplekse UNDER MÅNEN nummer indtil nu – og med sine godt seks minutters spilletid også klart det længst!

Der er tale om et instrumentalnummer i tre dele. Første del starter med et melankolsk tema, som først spilles på akustisk guitar og derefter bliver gentaget som duet med fløjte og til sidst med både fløjte og cello. Derefter glider nummeret over i en mere håbefuld og positiv anden del, hvor guitar møder banjo i en bluegrass-inspireret jam og til sidst afsluttes med mere fløjte. Endelig slutter nummeret af med et kort improviseret hypnotisk solo-guitar-stykke, som på en eller anden måde signalerer at alt kører i ring og starter forfra.

Jeg håber, nummeret falder i jeres smag, og som altid må I meget gerne dele det med alle omkring jer, så musikken kan få liv og komme ud i verden.


BLÅ FORNEMMELSE 2022
Årets første nye nummer med UNDER MÅNEN er i den jazzede afdeling. Nummeret er kraftigt baseret på The Pentangles ”I’ve got a Feeling” fra 1968, som jo så igen er baseret Miles Davis’ ”All Blues” fra 1959. Ud fra de to inspirationskilder kommer som titlen BLÅ FORNEMMELSE, men nummeret kunne også kaldes ”2 x Miles”, for ud over at musikken stammer fra Miles Davis er selve videoen en hyldest til Reid Miles, som designede de enormt lækre covers til Blue Notes jazzplader i 50’erne og start 60’erne. I videoen er der gemt kendetegn fra 6 af de flotteste covers fra mesterens hånd – kan du spotte alle seks?


MR. MORGAN 2021
Et kort instrumentalt banjo nummer opkaldt efter hovedpersonen i alletiders bedste westerncomputerspil “Red Dead Redemption 2”. Nummeret prøver at ramme lyden fra spillets ikoniske soundtrack med banjo, Omnichord og lidt elektrisk guitar.

Banjoen er bygget af det fantastiske banjo-geni Leon Ballard i Suffolk UK.

ØVELOKALE 2019 (med Misja på cello)


GENNEM STORMEN 2018

Det klassiske UNDER MÅNEN nummer i ny bluegrass udgave. Med Anders på mandolin og Misja på cello

KULTURNAT 2018
To optagelser fra UNDER MÅNENS koncert i Alle Helgens Kirken på Amager.


LIVSTEGN
Uddrag af instrumentalnummeret “Livstegn”.


DEN SIDSTE GANG
Ny sang forår 2018. Her i den sidste optagelse med Sara på bas.


TUSIND STJERNERS PRAGT
Her i en tidlig Omnichord version.


GENNEM STORMEN
Nyt akustisk arrangement af en af Under Månens ældste sange. Nu med cello. Første gang spillet til koncerten på Cafe Oslo Plads 2017.


DEBUTKONCERT
Optagelse fra Under Månens første koncert på Blågårds Apotek 15/6 2016. Bandet spiller sangen: “Fortabte satellitter”. Det er første gang sangen spilles live.

TEASER
Op til debutkoncerten udgav bandet nogle små teaservideoer.