OM UNDER MÅNEN
Bag navnet UNDER MÅNEN finder man den nordjyske guitarist, sanger og sangskriver Marcus Hagsten. Med base i København har han siden 2016 optrådt som UNDER MÅNEN.

Musikken er primært akustisk og blander folkemusik, bluegrass, jazz og den klassiske singer/songwriter-tradition, tilsat en solid omgang skandinavisk melankoli. UNDER MÅNEN kalder det selv ”nordisk bluegrass”.

Repertoiret byder både på stemningsfulde instrumentalnumre og dansksprogede sange.

UDEN ET ORD
I august 2021 udkom UNDER MÅNENS debutplade ”Uden et ord”. 10 instrumentalnumre skrevet over en periode på 20 år og indspillet fra foråret 2020 til sommeren 2021. ”Uden et ord” byder på akustiske solonumre, masser af banjo, elektroniske loops og drømmende lydflader. Fra det minimalistiske åbningsnummer ”Ouverture”, over up-tempo-bluegrass i ”Vindhejren”, til fløjte og skæv middelalderstemning i ”Forårets død” og den hypnotiske loopende afslutning med titelnummeret ”Uden et ord”. Pladen kan streames hos alle større streamingtjenester og her på undermånen.dk

KONCERT MED UNDER MÅNEN
En livekoncert med UNDER MÅNEN byder på en blanding af instrumentalnumre fra ”UDEN ET ORD”, dansksprogede sange og gode historier. Alt serveret med nordjysk lune og masser af vellyd.
Marcus spiller enten solo (guitar, banjo og sang) eller med musikalske kammerater som duo eller trio. Den rene akustisk lyd suppleres diskret med loops og samples.
UNDER MÅNEN kan spille selv meget små steder.

Booking: 20 81 50 04

OM UNDER MÅNEN (download infoark)