OM UNDER MÅNEN
Bag navnet UNDER MÅNEN finder du den nordjyske guitarist, sanger og sangskriver Marcus Hagsten. Med base i København har han siden 2016 optrådt som UNDER MÅNEN.

Musikken er primært akustisk og blander folkemusik, bluegrass, country og jazz med den særlige skandinaviske melankolske tone. UNDER MÅNEN kalder det selv for ”nordisk bluegrass”, og repertoiret byder både på stemningsfulde instrumentalnumre og originale dansksprogede sange.

UDEN ET ORD
I august 2021 udkom UNDER MÅNENS debutplade UDEN ET ORD med 10 smukke instrumentalnumre komponeret igennem en periode på mere end 20 år.

På pladen UDEN ET ORD mødes du af akustisk guitar, banjo, fløjte og omnichord, som blandes i drømmende klangflader og iørefaldende melodier. Mange forskellige genrer og stemninger forenes. Fra det minimalistiske åbningsnummer ”Ouverture”, over up-tempo-bluegrass-banjo i ”Vindhejren”, til fløjte, tamburin og skæv middelalderstemning i ”Forårets død”. Det hele ender med det hypnotiske loopende titelnummer, hvor lag på lag af guitar væver sig ind i hinanden.

Pladen kan streames hos alle streamingtjenester og købes som CD her på UNDER MÅNENS hjemmeside.

LIVEKONCERT
En livekoncert med UNDER MÅNEN blander instrumentalnumrene fra UDEN ET ORD med de dansksprogede sange og gode historier. Alt sammen serveret med nordjysk lune og masser af vellyd. Det er stemningsfuld musik, som rammer bredt.

Marcus spiller enten solo (guitar, banjo og sang) eller med musikalske legekammerater som duo eller trio. Den rene akustisk lyd suppleres diskret med loops og samples, som bidrager til en stor lyd, som fylder rummet.

UNDER MÅNEN kan spille selv meget små steder.

Booking: 20 81 50 04 eller send en besked under KONTAKT.

OM UNDER MÅNEN 2024 (download infoark)