JUNI:
Så er der banjo til folket. UDEN ET ORD 5 er en soloudgave af det gamle nummer “Vindhejren”, som er blevet spillet mange gange i forskellige udgaver med forskellige folk. En “vindhejre” er et dyr, min datter Nora, da hun var mindre, altid talte enormt meget om – hun mente blandt andet, de havde den i Zoo. I lang tid troede jeg, det var et fabeldyr, hun bare havde fundet på, indtil jeg opdagede, at der faktisk findes en “vinhejre”, og at det nok var den hun havde hørt om. Den lever i Asien, og de har den ikke i zoo…

MAJ:
Fjerde del af “Uden et ord” klar. Denne gang et forholdsvis nyt akustisk nummer med titlen “Hungerfugl” og en video indspillet en regnvåd dag i maj. Se og hør det øverst på denne side og find alle dele af Under Månens instrumentalserie på forsiden.

APRIL:
UNDER MÅNEN fortsætter serien af instrumentalnumre. Vi har flyttet lydstudiet i sikkerhed og fortsætter optagelserne i små men hyggelige omgivelser. Badeværelset i sommerhuset er nu blevet til “Bathroom Studio” – eneste studie med garanteret fuglesang i baggrunden. Tredje del af “Uden et ord” er et cover af den svenske folkevise “Visa från Utanmyra”, bedst kendt i Jan Johansons fantastiske udgave fra 1964. “Uden et ord” har fået sin egen indgang ude på forsiden. Her kan du finde alle videoer i serien, samt en masse andre videoer fra UNDER MÅNENS efterhånden lange historie.