MARTS:
Koncerten 13. marts blev naturligvis aflyst pga. coronasmitten. Under Månen har pakket det kompakte ministudie ned og vil i denne mærkelig tid fortsætte med at udgive numre i vores instrumentalserie “Uden et ord”. De første to videoer i serien kan ses her på siden. Se under “Uden et ord” på forsiden.

FEBRUAR:
I løbet af 2020 vil UNDER MÅNEN udgive en række instrumentalnumre under titlen “UDEN ET ORD”. Det vil være numre fra UNDER MÅNENS bagkatalog, numre vi har spillet gennem tiden og numre der aldrig er kommet længere end skrivebordsskuffen. Flere af numrene går over 15 år tilbage i tiden.

Der er også flere koncerter under vejs, og ved disse vil “UDEN ET ORD” numrene også blive spillet.

Første nummer i serien hedder “Ouverture” kan høres her på siden under “Uden et ord”.

JANUAR:
Så er vi startet på et nyt årti, og der er noget nyt på vej med UNDER MÅNEN. Hold øje her på siden i den kommende tid.

2019:
Tak til alle der kiggede forbi til UNDER MÅNEN to seneste koncerter.

UNDER MÅNEN spillede til Orangutonic-fredagsbar den 5. april hos Vino De Tavola på Vesterbrogade. Koncerten bød på tre nye numre: “Vækker en abe i mig” (en blød bossa skrevet til lejligheden), den countryrockede “Rejsekort” og den halvdystre “Langt fra og tæt på”. Se billeder fra dagen i vores galleri. Samme numre blev spillet til Start! Festival den 10/5. Koncerterne var de først for UNDER MÅNEN som duo og med elektroniske loops på flere af numrene.